Estades individuals / Olot

JAVIER LÓPEZ ALÓS

Del 21 de novembre de 2022 al 26 de novembre de 2022

JAVIER LÓPEZ ALÓS
Escriptor i filòsof
Alacant (Espanya)

Biografia

Recentment ha publicat El intelectual plebeyo. Vocación y resistencia del pensar alegre (2021) i Crítica de la razón precaria. La vida intelectual ante la obligación de lo extraordinario (2019), amb el qual va obtindre el Premi Catarata d'Assaig (traducció al francès en 2023). A més, com a investigador universitari, és autor de nombroses publicacions sobre història de les idees polítiques, abans de tornar a Dénia (Alacant) per dedicar-se a l'escriptura. En aquest moment, a banda de la seua vessant com a assagista, està concentrat en desenvolupar projectes en altres gèneres literaris, com ara Ratones de biblioteca, el seu primer llibre de relats.

Projecte

Durant l'estadia a Faberllull Olot, es proposa desenvolupar les tres últimes peçes del llibre i revisar la resta per tal de completar la versió definitiva del manuscrit i presentar-ho a la editorial.

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"