Estades individuals / Olot

OLHA SVYRIPA

Del 21 de novembre de 2022 al 26 de novembre de 2022

OLHA SVYRIPA
Traductora
Ucraïna

Biografia

Traductora autodidacta nascuda a Ucraïna de l'anglès i l'alemany, autora de diverses traduccions de clàssics coneguts del món, com Friedrich H.lderlin i Georg Heym, juntament amb les obres d'autors contemporanis, com Esther Kinsky, Dana Grigorcea i David Abram. Les seves traduccions van ser guardonades pels premis ucraïnesos Metaphora (2013) i Top 10 llibres traduïts de l'any (2017). Està treballant en una traducció del llibre ecològic de David Abram, "The Spell of the Sensuous", i escriu els seus propis diaris sobre la supervivència de la guerra a gran escala a Ucraïna.

Projecte

Durant la meva estada em planejo continuar el meu treball de traducció del llibre escrit per David Abram "The Spell of the Sensuous: Perception and Language in a More-Than-Human World" En aquesta obra, David Abram es basa en fonts tan diverses com la filosofia de Merleau-Ponty, el xamanisme balinès, la narració d'Apache, i la seva pròpia experiència com a mag expert per revelar la subtil dependència de la cognició humana del medi natural. Aquesta gran obra de la filosofia ecològica comença els sentits per formes habituals de percepció.

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"