Estades temàtiques / La langue des oiseux: migració, diversitat i arts a Europa / Olot

YENCY ALEJANDRA ORDOÑEZ GUAPI

Del 24 d'octubre de 2022 al 30 d'octubre de 2022

YENCY ALEJANDRA ORDOÑEZ GUAPI
Estudiant de treatre
Colòmbia-Alemanya

Biografia

Ve de Colòmbia, té 19 anys i estudia formació professional a Göttingen (Alemanya). Va fer pràctiques a l’associació boat people projekt i des de llavors és membre del col·lectiu teatral. Ara actua en el col·lectiu BIRDS (ocells). Yency diu que té dos nius, i un d’aquests és boat people projekt.

Projecte

Soc part d'un grup d'experts i aprenents en arts escèniques que va participar en els tallers locals i internacionals realitzats durant el projecte «La langue des oiseaux». El projecte promou les arts escèniques com una plataforma multilingüe inclusiva per a una societat renovada per l'entrada i el creixement de noves persones amb diferents perfils, experiències i dimensions, que participen activament en camins cap a la democratització de la cultura. Durant la residència debatrem l'experiència dels tallers artístics realitzats fins ara, la utilitat i l'adequació de la metodologia utilitzada, les dificultats trobades i les possibles solucions. A partir de la conclusió d'aquesta reflexió, elaborarem el pla de treball per a la resta del projecte.

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"