Estades individuals / Olot

MONIKA GÓRA

Del 10 d'octubre de 2022 al 17 d'octubre de 2022

MONIKA GÓRA
Escriptora, periodista i guionista
Polònia

Biografia

Llicenciada en periodisme a la Universitat Jagel·loniana. Ha realitzat diverses desenes de reportatges per a la televisió TVN. Va coescriure el guió del llargmetratge de cinema 'Deceived'. És autora de reportatges de premsa publicats en "Duży Format" per Gazeta Wyborcza i de quatre llibres de no ficció publicats: "City of crime. Why Iwona Cygan died" (2019), "Falling Down. The Story of Henryk Jankowski" (2020). ), "The Man Who Knew Too Much" sobre l'assassinat de la família Jaroszewicz (2021) i "Amber Gold" (2022).

Projecte

Gràcies a la residència, podré acabar un llibre de no ficció, que explica la història real d'un crim sense precedents en la història de la ciència forense polonesa i mundial: l'assassinat brutal i el descoll de Katarzyna, una estudiant de 23 anys, de la Universitat Jagel·loniana de Cracòvia.
El llibre serà el registre d'una investigació periodística que busca una resposta a les preguntes de si un home innocent va ser acusat d'aquest brutal assassinat i si la policia amaga l'autèntic autor del crim. L'article serà publicat per l'editorial WAB.

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"