Estades individuals

CARMEN SALAS GONZÁLEZ

Del 17 d'octubre de 2022 al 24 d'octubre de 2022

CARMEN SALAS GONZÁLEZ
Periodista i escriptora
Andorra

Biografia

Carmen Salas és una periodista, correctora freelance i escriptora barcelonina que des de fa més de sis anys resideix a Andorra. Treballa a El Periòdic d’Andorra, feina que combina amb la correcció d'articles de medicina i l'escriptura. El periodisme i la creació literària són les dues seves grans passions. En el passat, ha treballat tant en mitjans de comunicació com a departaments de premsa, Quant a l'escriptura, ha publicat Dime con quien trabajas y te diré con quien te acuestas (Plaza&Janés), un assaig sobre les relacions sexuals a la feina, i també ha participat al llibre col·lectiu Que la vida iba en serio, relatos sobre una época en la que todo cambia (Martínez Roca). A més, ha guanyat i quedat finalista en diversos premis poètics. Ara està treballant en el seu segon poemari, així com en la seva primera novel·la.

Projecte

Estic treballant en la meva primera novel·la, un projecte de temàtica femenina en el qual a través de la vida de tres generacions de dones d’una mateixa família i de les seves vides familiars i professionals es comprovarà com s'ha modificat el seu marge d’actuació quant a llibertats i drets, però també com encara queden molts aspectes per millorar en alguns dels rols desenvolupats com per exemple la maternitat. Ara estic immersa en la investigació i redacció del primer manuscrit, i l’estada l’aprofitaria per fer una revisió i segona redacció a fi de presentar-lo per publicar a finals de l’any 2023.

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"