Estades individuals / Olot

ZENOVIA TOLOUDI

Del 17 d'octubre de 2022 al 24 d'octubre de 2022

ZENOVIA TOLOUDI
Arquitecta, artista, professora associada
Grècia

Biografia

Zenovia Toloudi és artista, arquitecta i professora associada d'Studio Art al Dartmouth College, el treball del qual, situat a la intersecció de l'art i l'arquitectura, aborda la desconnexió en les persones de la natura i les unes de les altres i suggereix alternatives per restaurar les connexions perdudes. Les seves instal·lacions/intervencions artístiques qüestionen tradicions i normes establertes, alhora que desencadenen activitats noves i inesperades. Zenovia ha exposat en més de 30 exposicions als Estats Units i Europa en llocs com la Biennal de Venècia, el Centre d'Arquitectura de Nova York, el Museu Bizantí d'Atenes, Le Lieu Unique de Nantes i el Centre Cultural Onassis d'Atenes, i ella va guanyar comissions d'Illuminus Boston i The Lab a Harvard. Investigadora del Programa d'Art, Cultura i Tecnologia del MIT i Fulbright Fellow, Zenovia va rebre el seu doctorat a la GSD de Harvard, un Màster en Arquitectura de l'Illinois Institute of Technology i un diploma en Enginyeria Arquitectura per la Universitat Aristòtil.

Projecte

A Faberllull, tinc la intenció d'aprofundir en la publicitat a través de dibuixos i collages fotogràfics que facin visibles moments públics col·lectius dins d'una escala concentrada. Amb Re-Publica, juxtaposaré la idea de l'íntim amb el tema de 'viajar i escapar', evocant imatges que connoten, per a molts, la noció de distracció de les preocupacions de la vida. En lloc de privilegiar els plaers individuals, examinaré la pertinença, els descansos compartits, la comunitat i la inclusió. El meu projecte es pregunta: quins són els obstacles a la vida pública per als turistes i els ciutadans que freqüenten aquests llocs? Podem reimaginar els espais públics com a llocs que fomenten la connexió, la creació i fins i tot l'alegria compartida?

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"