Estades temàtiques / Projectar la ciutat en un futur incert / Palma

ARANTXA MENDIHARAT

Del 11 d'octubre de 2022 al 15 d'octubre de 2022

ARANTXA MENDIHARAT
Cofundadora de Deliberativa. Assessora de processos deliberatius
Bilbao (País Basc)

Biografia

Cofundadora de Deliberativa, associació que es dedica al codisseny, la implementació i la recerca de processos deliberatius que impliquen a ciutadans triats a través d’un sorteig cívic.

Coautora juntament amb Ernesto Ganuza del llibre La democracia es posible. Sorteo cívico y deliberación para rescatar el poder de la ciudadanía (2020, Ed. Consonni).

Forma part de les xarxes FIDE (Federation for Innovation Democracy - Europe), Democracy R&D i de l’Innovative Citizen Participation Network de l’OCDE.

En una vida anterior es va dedicar a establir creuaments entre les arts i altres àmbits de producció.

Llicenciada en Ciències Polítiques per l’Institut d’Estudis Polítics de Burdeus, França. Titular d’un Màster en Gestió de les arts de la Universitat Heriot-Watt d’Edimburg.

Projecte

Treballaré juntament amb els meus companys de residència la institució acollidora i els col·lectius locals sobre què poden aportar les metodologies deliberatives (que inclouen a la ciutadania triada a través d'un sorteig cívic) al disseny i la gestió de la ciutat, i com es poden complementar amb altres metodologies de participació. L'objectiu final és millorar el procés de disseny i presa de decisions de les polítiques públiques.

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"