Estades temàtiques

NICKOL GONZÁLEZ BRYSON

Del 24 d'octubre de 2022 al 30 d'octubre de 2022

 NICKOL GONZÁLEZ BRYSON
Estudiant de màster. Ambaixadora del grup d’aprenent de Sens Interdit
Lió i Veneçuela

Biografia

Va néixer a Veneçuela, a la ciutat de València, i es va traslladar a França quan tenia 17 anys. Ha estudiat Llengua i Cultura Francesa a la Universitat Catòlica de Lió, Informació i Comunicació i Gestió de Projectes a Lió 2. Ara està fent un màster en Estratègies Digitals i treballa per a edicions Rosebud, creadora del diari La tribune de Lyon.

Es va unir a l'«Association Sens Interdits» com a voluntària el 2019, i va crear la ràdio per internet «Festival Sens Interdits», juntament amb altres voluntaris. Ara és ambaixadora del grup d’aprenentatge de Sens Interdits.

Projecte

Soc part d'un grup d'experts i aprenents en arts escèniques que va participar en els tallers locals i internacionals realitzats durant el projecte «La langue des oiseaux». El projecte promou les arts escèniques com una plataforma multilingüe inclusiva per a una societat renovada per l'entrada i el creixement de noves persones amb diferents perfils, experiències i dimensions, que participen activament en camins cap a la democratització de la cultura. Durant la residència debatrem l'experiència dels tallers artístics realitzats fins ara, la utilitat i l'adequació de la metodologia utilitzada, les dificultats trobades i les possibles solucions. A partir de la conclusió d'aquesta reflexió, elaborarem el pla de treball per a la resta del projecte.

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"