Estades temàtiques / La langue des oiseux: migració, diversitat i arts a Europa / Olot

CLAIRE CHAIZE

Del 24 d'octubre de 2022 al 26 d'octubre de 2022

 CLAIRE CHAIZE
Gestora de projectes a Sens Interdits
Lió, França

Biografia

Té un màster en Gestió Cultural i un diploma en francès com a llengua estrangera. Ha participat en diversos projectes internacionals i artístics a França i a l'estranger (Canadà, Índia, Irlanda), principalment en el camp de les arts escèniques, com Biennal de la danse, Théâtre des Célestins, Théâtre Nouvelle Génération, etc. També ensenya francès com a llengua estrangera i ha realitzat mòduls culturals i artístics per a estrangers que acaben d'arribar a França. L’interessa molt la diversitat cultural, la mediació pública i la cooperació europea. Està involucrada en una xarxa cultural local per promoure maneres de treballar més ecològiques i la transició cap a pràctiques responsables amb el medi ambient. Com a part del projecte Langues des Oiseaux, representa l'associació francesa Sens Interdits, amb la qual col·labora des de 2013.

Projecte

M'uniré a les reunions tècniques per al seguiment i avaluació del projecte «La langue des oiseaux». Examinarem com s’estan desenvolupant les activitats, com cooperen les organitzacions del consorci en la realització de les activitats i dels resultats. Revisarem totes les necessitats burocràtiques, administratives i organitzatives per a assegurar-nos que s'aborden amb anticipació i eficàcia. També exposarem l'evolució de les relacions locals o nacionals que cada soci ha aconseguit teixir en el seu propi context, reforçant, així, la xarxa internacional.

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"