Estades individuals / Olot

ASHLEY COLLINS

Del 17 d'octubre de 2022 al 24 d'octubre de 2022

ASHLEY COLLINS
Autora
Denver (Estats Units)

Biografia

Ashley Collins (Awyn Dawn) ha escrit dos llibres i actualment està treballant en el seu tercer. El seu primer llibre, Paganism for Prisoners: Connecting to the Magic Within, va guanyar un premi d'or COVR 2022. El seu segon llibre, Paganism on Parole: Connecting to the Magic All Around, té una data de llançament el 8 de novembre de 2022.

Awyn Dawn ha estat entrevistada en diversos programes de ràdio i podcasts, ha organitzat diversos tallers d'escriptura i ha escrit articles per a revistes com Spirituality & Health. S'espera que la carrera d'aquesta autora continuï brillant a mesura que s'expandeix a la ficció. Actualment està guanyant el seu MFA en escriptura creativa a Londres.

Projecte

Durant la meva estada a Faber, estaré treballant en múltiples obres en curs. El primer, 111, és una guia per a l'autoempoderament mitjançant la meditació i el ritual. Està previst que es publiqui aproximadament el 2024.

Però l'altre projecte, el que em fa força il·lusió, és una obra de ficció basada en una història real. La història del meu pare. Explorarà el vincle entre la salut mental i l'empresonament no tractada i maltractada. Segueix un marine al Vietnam i posa l'accent en l'escalada de la seva paranoia a mesura que avança el seu TEPT. Les repercussions el segueixen molt més enllà del camp de batalla.

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"