Estades individuals / Olot

ASHLEY COLLINS

Del 17 d'octubre de 2022 al 24 d'octubre de 2022

ASHLEY COLLINS
Autora
Denver (Estats Units)

Biografia

Ashley Collins (Awyn Dawn) ha escrit dos llibres i actualment està treballant en el seu tercer. El seu primer llibre, Paganism for Prisoners: Connecting to the Magic Within, va guanyar un premi d'or COVR 2022. El seu segon llibre, Paganism on Parole: Connecting to the Magic All Around, té una data de llançament el 8 de novembre de 2022.

Awyn Dawn ha estat entrevistada en diversos programes de ràdio i podcasts, ha organitzat diversos tallers d'escriptura i ha escrit articles per a revistes com Spirituality & Health. S'espera que la carrera d'aquesta autora continuï brillant a mesura que s'expandeix a la ficció. Actualment està guanyant el seu MFA en escriptura creativa a Londres.

Projecte

Durant la meva estada a Faber, estaré treballant en múltiples obres en curs. El primer, 111, és una guia per a l'autoempoderament mitjançant la meditació i el ritual. Està previst que es publiqui aproximadament el 2024.

Però l'altre projecte, el que em fa força il·lusió, és una obra de ficció basada en una història real. La història del meu pare. Explorarà el vincle entre la salut mental i l'empresonament no tractada i maltractada. Segueix un marine al Vietnam i posa l'accent en l'escalada de la seva paranoia a mesura que avança el seu TEPT. Les repercussions el segueixen molt més enllà del camp de batalla.

La residència proporcionada per Faberllull ha estat una de les experiències més memorables, satisfactòries i atractives de la meva vida. Les connexions amb els altres residents que vaig fer durant la setmana de residència duraran tota la vida. El que em va cridar més l'atenció d'aquesta residència és que quan em van saludar, no em vaig sentir com si em saludés el personal, sinó com si em saludessin amics. Estaven encantats de fer tot el necessari perquè la meva estada fos còmoda.

A més de treballar en els dos llibres que estic escrivint, vaig poder pujar un volcà (o tres), interactuar amb els ciutadans d'Olot i ampliar la meva visió cultural del món. Tot i que he viatjat per tots els Estats Units i a Londres, aquest era el meu primer viatge a Espanya, a Catalunya. He d'admetre que una part de mi segueix vivint a Olot, sota els cels blaus translúcids i els edificis històrics. Sé que tornaré a visitar-la, una vegada i una altra.

Durant la meva estada a Olot, vaig tenir l´honor d´impartir un taller d´escriptura creativa a alguns dels estudiants de la ciutat, que em van semblar compromesos i amables. En acabar, vaig rebre molts agraïments pel meu temps, però realment el plaer va ser meu. Si vaig ajudar un sol d'aquests estudiants a sentir-se una mica més segur en la seva escriptura, ho faria una vegada i una altra.

L'última cosa que vull dir sobre la meva experiència amb Faberllull a Olot és que em quedarà gravada per a tota la vida. Quan tanco els ulls veig els arbres i oloro la brisa. Aquestes imatges apareixeran en les meves futures feines perquè ja formen part de mi. Realment espero que Faberllull pugui continuar proporcionant aquesta experiència durant molts anys.

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"