Estades individuals / Olot

LIANNE O'HARA

Del 17 d'octubre de 2022 al 24 d'octubre de 2022

LIANNE O'HARA
Poeta, dramaturga i prosa
Dublín, Irlanda

Biografia

Lianne O'Hara és poeta, dramaturga i prosa. Viu a Dublín, Irlanda.

La seva obra està àmpliament publicada i antologada a Abridged, Poetry Ireland Review, Banshee, Queering the Green i en altres llocs. El 2020, va ser seleccionada per a la sèrie Poetry Ireland Introductions i va rebre una beca de literatura de l'Arts Council of Ireland. La seva poesia es conserva a l'Arxiu de lectura de poesia irlandesa i va ser seleccionada per al Bridport Prize 2021.

Té un màster en pràctiques teatrals per la University College Dublin i la Gaiety School of Acting, un màster en escriptura creativa per la UCD i un BA en literatura anglesa i lingüística per la Universitat d'Amsterdam. És professora d'escriptura creativa a la UCD i actualment treballa en una primera col·lecció de poesia, una segona obra de teatre i una novel·la.

La seva obra de debut Fluff es representarà al Dublin Fringe Festival 2022 (Smock Alley Theatre, del 20 al 24 de setembre).

Projecte

Durant la meva estada a Faberlull, continuaré desenvolupant la meva segona obra de teatre, Paper Crowns. Ambientada en un centre de salut mental a Irlanda, Paper Crowns és una història d'amor queer que examina què significa estar "malestar" a Irlanda l'any 2022, i com aquestes perspectives es compliquen per la classe social, la història personal i la incertesa dels nostres desitjos. quan es juga contra les parets blanques i el lino verd d'un hospital. La investigació d'aquest projecte inclourà entrevistes amb persones que han passat temps a institucions de salut mental i una investigació històrica sobre el canvi d'actituds en psiquiatria.

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"