Estades individuals / Olot

JUAN CARLOS MIRANDA

Del 12 de setembre de 2022 al 19 de setembre de 2022

JUAN CARLOS MIRANDA
Escriptor, editor i dramaturg
Quito, Ecuador

Biografia

Va estudiar Ciències del Llenguatge i Literatura Universitat Central de l'Equador 2000-2004. Dramatúrgia: Teatre Experimental de Cali-Colòmbia 2004. Dansa contemporània, Front Independent de Dansa 2005. Reconeixements: Premi Internacional de Poesia Heraldo de Vallejo, Institut Nacional del Llibre i la Lectura del Perú 2002. Premi Internacional de Poesia Guajana Rico 2015. Premi Nacional de Poesia per a les Arts - Ministeri de Cultura de l'Equador 2012 Quito. Premi Nacional de Poesia del Consell Provincial de la Província de Pichincha 2013.

Publicacions: Poemes del No-Món 1999, Quito. Cosmología de la Carne, 2000 Quito. La letra con sangre entra, Editorial Big Sur Argentina 2009. Las cuatro estaciones del frío, 2009. Llevo. Extraterritoris 2011, Quito. Antología Seis poetas contemporáneos del Ecuador, l'Havana Cuba 2012. Refractario en altamar, poética en danza fragmentada, 2012. Lumínica y otros delitos, 2013. La Máquina de Heidelberg y otras islas, 2017. lamígeras o el Frío Ardido, 2020. Becario: Fundación Pablo Neruda, Santiago 2009. Encuentro Fronteras de Artes Escénicas Tijuana-México 2010. V Encuentro internacional de poesía del Teatro el Círculo Rosario-Argentina 2011. Festival internacional Transpoesía, ciudad de la Plata 2011. Semana Cultural del Ecuador en la Habana Cuba 2012. Festival mundial de poesía en Granada Nicaragua 2014. Encuentro Mundial de poetas a Caracas Venezuela 2015. IV Congreso Internacional por el Homenaje al poeta César Vallejo, Borough of Manhattan Community College University of New York 2021. Màster en edició professional per la Universitat Pompeu Fabra i Penguin Random House Grup Editorial 2022.

Projecte

Vull compartir la meva experiència i processos creatius sobre el meu nou llibre Inèdit Vitruvi, presentar una funció amb l'obra de dansa contemporània Las Olas de Virginia Wolf, concepte i interpretació per Juan Miranda Ponce, dictar un taller en creació literària, compartir un taller de teatre dansa in situ, recital de poesia i un conversatori

Vull agrair-los profundament per tota la generositat i detalls que van tenir durant la meva estada durant la meva residència artística. Em vaig sentir abrigat i segur després de l'epopègic vol transatlàntic. L'experiència va ser nodrida per una introspecció íntima sobre el meu ofici de l'escriptura i el compartiment meravellat a la classe magistral amb els integrants de l'escola de teatre a Girona. La qualitat humana, el respecte, la calidesa són només una mica de la seva tasca compromesa per als artistes a la residència. Van quedar guardades per sempre en el meu pols i els meus pensaments. Queda amb vosaltres la meva dansa i la meva poesia, les meves abraçades i la meva eterna gratitud.

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"