Estades individuals / Olot

TOMASZ ZARĘBSKI

Del 12 de setembre de 2022 al 17 de setembre de 2022

TOMASZ ZARĘBSKI
Investigador i traductor
Wrocław, Polònia

Biografia

Editor en cap de la revista INSTEAD: INTERDISCIPLINARY STUDIES IN EDUCATION & SOCIETY / TERAŹNIEJSZOŚĆ – CZŁOWIEK – EDUKACJA. Va obtenir els seus títols acadèmics (MA, doctorat i habilitació) en filosofia, a la Universitat de Wrocław. S'ocupa principalment de la filosofia del llenguatge, però una part de les seves investigacions es refereixen també a la teoria de l'argumentació, la teoria de la racionalitat, el pragmatisme i el neopragmatisme. També participa en projectes interdisciplinaris relacionats amb el comportament ètic a les organitzacions i la filosofia de l'educació. Una gran part de la seva activitat és la traducció al polonès i l'edició de textos filosòfics.

Projecte

Durant la meva estada a Olot treballaré en la traducció (de l'anglès al polonès) del primer capítol del llibre de Stephen Toulmin "The Uses of Argument", que es considera el text fundacional tant de la teoria contemporània de l'argumentació com de la no -Visió cartesiana sobre la racionalitat humana.

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"