Estades individuals

ANNA-MARIA KURSAWE

Del 12 de setembre de 2022 al 17 de setembre de 2022

ANNA-MARIA KURSAWE
Pintora
Leipzig, Alemanya

Biografia

Anna-Maria Kursawe, que va créixer a Berlín i Munic, va completar estudis de pintura i arquitectura com a part de la seva formació artística al Burg Giebichenstein i a la Universitat de les Arts de Berlín (UdK). L'any 2005 va estudiar un semestre a l'ETSAV de Sant Cugat del Vallès. És estudiant de màster a la UdK de Berlín i també hi va completar el seu diploma d'arquitectura l'any 2008. Des del 2008 treballa com a autònoma en el camp de la pintura i les obres d'espai mural. Del 2012 al 2016 va ser directora del Kunstverein Erlangen. El 2011 va guanyar el premi d'art del VR Bank Metropolregion Nürnberg eG. Anna-Maria Kursawe viu i treballa a Leipzig.

Projecte

Utilitzo la pintura per explorar els efectes de la globalització en l'entorn construït, així com les formes de vida contemporànies, utilitzant una selecció ecològica de materials. Des de fa molt de temps, doncs, em preocupo pels espais transitoris, és a dir, per l'expressió arquitectònica de la globalització. Ara m'agradaria examinar el tema sota les condicions culturals de la Catalunya interior i conèixer-ne la perspectiva catalana. A Olot, dibuixaré i aquarel·laré in situ per recollir material d'arxiu per a les meves obres que s'executaran en una elaborada pintura al tremp a l'ou sobre fusta a l'estudi.

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"