Estades individuals / Olot

SINEM TAS

Del 12 de setembre de 2022 al 17 de setembre de 2022

SINEM TAS
Fotògraf/Documentalista
Portugal i Turquia

Biografia

Sinem TAS és recentment estudiant de doctorat a Multi Media Art, a la Facultat de Belles Arts de la Universitat de Lisboa i investigador del Centre de Recerca del CIEBA. Va treballar com a fotoperiodista en un diari local que cobria notícies i protestes a Esmirna, Turquia el 2013. Ha estat fotògrafa i cineasta independent a Lisboa des del 2014 i va participar en projectes de cursos de cinema KINO DOC a Portugal. Va completar el màster en Art Multimèdia / Fotografia a la Facultat de Belles Arts de la Universitat de Lisboa. El 2017, TAS va dirigir el seu primer documental "My Kaaba is HUMAN", que es va projectar en diversos festivals de cinema a diferents països. El documental va inspirar el seu projecte en curs AUTRUI (anteriorment anomenada My Kaaba is HUMAN) on fa fotografies d'ulls i documenta històries de persones de diferents cultures i països. TAS va participar en exposicions col·lectives a Portugal, Espanya i Turquia; va fer exposicions individuals a Portugal, Turquia i el Marroc.

Projecte

Durant la meva residència vull convidar participants locals a compartir voluntàriament històries amb mi. M'agradaria tenir una sessió col·lectiva on presentar-me als participants, i explicar el projecte i l'objectiu. Després, les sessions seran individuals perquè cada persona pugui compartir les seves històries amb comoditat i privacitat. Durant sessions individuals escoltaré i faré preguntes preparades, realitzaré entrevistes i faré fotos dels ulls de cada persona. Després, m'agradaria programar una instal·lació artística que inclogui algunes de les històries recopilades durant aquesta residència.

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"