Estades temàtiques

SANDRINNE UGITOH ESSEM

Del 24 d'octubre de 2022 al 30 d'octubre de 2022

SANDRINNE UGITOH ESSEM
Ambaixadora del grup d’aprenent de Boat People Projekt i Màster en filologia anglesa
Göttingen - Camerun

Biografia

Té un màster en Filologia Anglesa de la Universitat Georg-August Göttingen i és una entusiasta del llenguatge i la cultura. Sandrinne ja ha jugat un paper com a actriu i cantant en GOLD, una obra sobre l'exclusió a través del llenguatge en l’escena artística. Forma part de Birds, un nou grup de teatre fundat per al projecte La Langue Des Oiseaux, que pertany al teatre boat people projekt.

"Sóc un ocell i el meu niu és a la colònia boat people project." Sandrinne U.Essem

Projecte

Soc part d'un grup d'experts i aprenents en arts escèniques que va participar en els tallers locals i internacionals realitzats durant el projecte «La langue des oiseaux». El projecte promou les arts escèniques com una plataforma multilingüe inclusiva per a una societat renovada per l'entrada i el creixement de noves persones amb diferents perfils, experiències i dimensions, que participen activament en camins cap a la democratització de la cultura. Durant la residència debatrem l'experiència dels tallers artístics realitzats fins ara, la utilitat i l'adequació de la metodologia utilitzada, les dificultats trobades i les possibles solucions. A partir de la conclusió d'aquesta reflexió, elaborarem el pla de treball per a la resta del projecte.

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"