Estades temàtiques / La langue des oiseux: migració, diversitat i arts a Europa / Olot

SUE YUDELKIS DIAZ GONZALEZ

Del 24 d'octubre de 2022 al 30 d'octubre de 2022

SUE YUDELKIS DIAZ GONZALEZ
Treballador sanitari i aprenent de teatre
Venezuela- Itàlia

Biografia

Va néixer a Caracas, Veneçuela, i actualment viu a Iesi (Itàlia). Té una llicenciatura en Administració i Màrqueting obtinguda al seu país, que no és reconeguda per l'Estat italià, per la qual cosa està treballant temporalment com a personal sanitari. Li interessen la meditació i el mindfulness, la ràdio i el teatre. És becària del projecte BIRD-Blinding Identities by Rehearsing Diversity, i "ambaixadora" del seu grup, representant-ho a les reunions transnacionals.

Projecte

Soc part d'un grup d'experts i aprenents en arts escèniques que va participar en els tallers locals i internacionals realitzats durant el projecte «La langue des oiseaux». El projecte promou les arts escèniques com una plataforma multilingüe inclusiva per a una societat renovada per l'entrada i el creixement de noves persones amb diferents perfils, experiències i dimensions, que participen activament en camins cap a la democratització de la cultura. Durant la residència debatrem l'experiència dels tallers artístics realitzats fins ara, la utilitat i l'adequació de la metodologia utilitzada, les dificultats trobades i les possibles solucions. A partir de la conclusió d'aquesta reflexió, elaborarem el pla de treball per a la resta del projecte.

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"