Estades temàtiques / La langue des oiseux: migració, diversitat i arts a Europa / Olot

JERYES ABU SINI

Del 24 d'octubre de 2022 al 30 d'octubre de 2022

JERYES ABU SINI
Agricultor d’oliveres i músic
Palestina- Itàlia

Biografia

Va néixer el 24 d'octubre de 1986 a Nazareth, a la Palestina Ocupada.

El 2004, va acabar els seus estudis a la Terra Santa School i el 2006 es va traslladar a Jerusalem. Aquí va aprendre música durant un any i mig amb un professor privat i després va estudiar a l'Acadèmia de Música i Dansa de Jerusalem.

Va formar part del cor de l'escola durant 5 anys i del de l'església durant 4 anys.

Des de 2014 fins al 2021 va treballar en el departament d'art de pel·lícules cinematogràfiques ocupant diferents càrrecs, com ara props assistant, props master i set dresser.

Ara viu a Itàlia i treballa en un camp d'oliveres. És aprenent en el projecte BIRD-Blinding Identities de Rehearsing Diversity i ambaixador del seu grup, representant-lo en les reunions transnacionals.

Projecte

Soc part d'un grup d'experts i aprenents en arts escèniques que va participar en els tallers locals i internacionals realitzats durant el projecte «La langue des oiseaux». El projecte promou les arts escèniques com una plataforma multilingüe inclusiva per a una societat renovada per l'entrada i el creixement de noves persones amb diferents perfils, experiències i dimensions, que participen activament en camins cap a la democratització de la cultura. Durant la residència debatrem l'experiència dels tallers artístics realitzats fins ara, la utilitat i l'adequació de la metodologia utilitzada, les dificultats trobades i les possibles solucions. A partir de la conclusió d'aquesta reflexió, elaborarem el pla de treball per a la resta del projecte.

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"