Estades temàtiques / La langue des oiseux: migració, diversitat i arts a Europa / Olot

MÒNICA PEREÑA PÉREZ

Del 24 d'octubre de 2022 al 30 d'octubre de 2022

MÒNICA PEREÑA PÉREZ
Presidenta de Linguapax
Barcelona

Biografia

Presidenta de Linguapax. És llicenciada en Filologia Catalana per la Universitat de Barcelona i diplomada en Estudis Francesos per la Universitat de Tolosa-Le Mirail, França. Va completar un doctorat en «Literatura Catalana Contemporània: de la teoria a la pràctica» a la Universitat de Barcelona i el Programa de Recerca «The Language, Equity, and Educational Policy (LEEP)» a l'Escola Universitària d'Educació de Stanford. També té un màster executiu en Administració Pública de l'Escola de Negocis ESADE.

Actualment treballa al Consell Superior d'Avaluació del Sistema Educatiu. Anteriorment, com a directora adjunta en Multilingüisme, va dirigir l'actualització de la política lingüística educativa de Catalunya. Exdirectora de la Directori de Recursos Lingüístics de Política de Llengües i cap de formació lingüística a l'Escola d'Administració Pública de Catalunya, té una àmplia experiència en l'ensenyament i en el desenvolupament de recursos i eines per a l'aprenentatge i l'ensenyament de llengües

Projecte

M'uniré a les reunions tècniques per al seguiment i avaluació del projecte «La langue des oiseaux». Examinarem com s’estan desenvolupant les activitats, com cooperen les organitzacions del consorci en la realització de les activitats i dels resultats. Revisarem totes les necessitats burocràtiques, administratives i organitzatives per a assegurar-nos que s'aborden amb anticipació i eficàcia. També exposarem l'evolució de les relacions locals o nacionals que cada soci ha aconseguit teixir en el seu propi context, reforçant, així, la xarxa internacional.

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"