Estades temàtiques

MARIA RIERA JAUME

Del 5 d'octubre de 2022 al 8 d'octubre de 2022

MARIA RIERA JAUME
Doctora en Pedagogia per la Universitat de les Illes Balears
Palma de Mallorca

Biografia

Doctora en Pedagogia per la Universitat de les Illes Balears. Actualment, és professora emèrita del Departament de Pedagogia Aplicada i Psicologia de l'Educació de la UIB. Ha estat directora del màster oficial de la UIB: "Primera Infància: perspectives i línies d'intervenció” fins al curs 2017-18. Investigadora principal del grup associat de l´IRIE Grup de recerca i innovació d´espais educatius (GAEB) que es dedica a la innovació i formació per a centres educatius per a la millora dels espais educatius. Les recerques i publicacions estan relacionades amb el disseny, implementació i avaluació de programes de suport a les famílies en la primera infància, en la innovació educativa i bones pràctiques en l'etapa d'Educació Infantil i Primària.

Projecte

Durant la meva estada em dedicaré a revisar la publicació del Dossier de Bones Pràctiques educatives que publica l´Institut de Recerca Educativa de la UIB i a treballar en el Dossier del grup GAEB: Com implementar el treball per ambients o espais d´aprenentatge en els centres educatius.

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"