Estades temàtiques / La langue des oiseux: migració, diversitat i arts a Europa / Olot

DALIA FERREIRA

Del 24 d'octubre de 2022 al 30 d'octubre de 2022

DALIA FERREIRA
Periodista i artista visual
França i Veneçuela

Biografia

Dalia Ferreira és especialista en l'editorial i la creació de continguts de ràdios web o podcasts a través de tallers modulars adaptables i en boadcasting basat en gèneres periodístics, creació sonora i principis pedagògics bottom-up.

Va ser Directora de Caracas FM 92.9, Gerent de Ràdio Caracas Ràdio (emissores veneçolanes censurades i expropiades), Co-creadora de la primera escola de ràdio web d'Amèrica Llatina (Estació Inalámbrica), Animadora de programes de ràdio, Cap de premsa de la National Biblioteca de Veneçuela i Ajuntament de Caracas-Gestió Cultural), Director Creatiu en agències de comunicació, Periodista i fotògraf del diari El Diario de Caracas, reporter de TV i veu oficial de marques-productes per a ràdio i TV.

Pel que fa a la seva vida com a artista visual: l'obra de Ferreira té els seus orígens en la fotografia. Explora el sentit de la vida a les grans ciutats i la incertesa de la condició humana. Va ser la primera llatinoamericana seleccionada per al projecte Google Cultural Institute. Ha participat en més de 40 exposicions col·lectives i més de 20 individuals. La seva obra està representada per diverses galeries d'arreu del món.

Projecte

Formo part d'un grup d'experts i aprenents en arts escèniques que van participar en tallers locals i internacionals realitzats durant el projecte “La langue des oiseaux”. El projecte promou les arts escèniques com una plataforma multilingüe inclusiva per a una societat renovada per l'entrada i el creixement de nous ciutadans amb diferents perfils, experiències i dimensions, tots implicats activament en camins cap a la democratització de la cultura. Durant la residència, parlarem de l'experiència dels tallers artístics realitzats fins ara, de la utilitat i adequació de la metodologia utilitzada, de les dificultats trobades i de les possibles solucions. A partir de la conclusió d'aquesta reflexió, elaborarem el full de ruta per a la resta del projecte.

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"