Estades temàtiques

SONIA ANTINORI

Del 24 d'octubre de 2022 al 30 d'octubre de 2022

SONIA ANTINORI
Dramaturga, actriu i directora de teatre
Itàlia

Biografia

Els textos de Sonia s'han traduït en diverses llengües europees i s'han presentat a Itàlia i a l'estranger. Des de 1996 ha estat ensenyant dramatúrgia i actuant en institucions públiques i privades. El 2006 va fundar la Companyia MALTE i des de llavors n’ha estat la directora artística. Amb MALTE, ha produït i organitzat actuacions, projectes, esdeveniments artístics i culturals. El 2018 va rebre el Premio Internacional La Escritura de la/s Diferencia/s en Cuba. La seva obra teatral ha estat reconeguda per altres premis de dramatúrgia i teatre, tant a escala nacional com internacional. Sonia és la directora artística del projecte La Langue des Oiseaux.

Projecte

Soc part d'un grup d'experts i aprenents en arts escèniques que va participar en els tallers locals i internacionals realitzats durant el projecte «La langue des oiseaux». El projecte promou les arts escèniques com una plataforma multilingüe inclusiva per a una societat renovada per l'entrada i el creixement de noves persones amb diferents perfils, experiències i dimensions, que participen activament en camins cap a la democratització de la cultura. Durant la residència debatrem l'experiència dels tallers artístics realitzats fins ara, la utilitat i l'adequació de la metodologia utilitzada, les dificultats trobades i les possibles solucions. A partir de la conclusió d'aquesta reflexió, elaborarem el pla de treball per a la resta del projecte.

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"