Estades temàtiques / Programació i robòtica educatives V / Olot

JULIÁN CARO LINARES

Del 5 de maig de 2022 al 7 de maig de 2022

JULIÁN CARO LINARES
Enginyer de robòtica, R+D i prototipat ràpid, enginyer de IoT, expert en STEM
Madrid, Espanya

Biografia

Va estudiar Enginyeria Industrial en Electrònica i automàtica a la Universitat Carlos III de Madrid, i va fer una estada d'estudis al Politecnico di Milano, Itàlia. Finalment va realitzar un màster en Robòtica i Automàtica a la Universitat Politècnica de Madrid, on el seu treball de final de màster sobre robots bio-inspirats i FPGAs lliures va ser publicat i presentat a la conferència internacional de robòtica IROS 2018.

Apassionat de la Robòtica, el prototipat ràpid i l'IoT, així com de l'electrònica i el moviment Maker. Durant els darrers anys ha treballat en diferents projectes robòtics com el desenvolupament del maquinari i firmware de robots socials com Jibo i la programació de skills de diferents robots comercials com Pepper, Nao i altres, així com projectes europeus relacionats amb la robòtica submarina.

Projecte

Ens trobarem a Faberllull Olot un grup apassionat de docents, dissenyadors i creadors d’eines educatives d’arreu del món per impulsar aquests aprenentatges creatius en programació i robòtica educatives. Molts ja compartim projectes durant l’any, des d’ubicacions allunyades, gaudint de les tecnologies que ens permeten treballar a distància i de forma asíncrona, però la trobada personal i intensiva que ens ofereix Faberllull Olot és un regal inavaluable.

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"