Estades temàtiques / Programació i robòtica educatives V / Olot

ESTER FORNÉ CASTAÑO

Del 4 de maig de 2022 al 8 de maig de 2022

ESTER FORNÉ CASTAÑO
Doctora en Educació: educació artística
Barcelona

Biografia

Graduada en Educació Primària i Educació Infantil per la Universitat Autònoma de Barcelona. Especialitats: Educació infantil, Educació Primària, ESO, Educació Visual i Plàstica, Llengües estrangeres: anglès.

Responsable de l'Àmbit Artístic. CESIRE. Generalitat de Catalunya. Màster en Educació artística des d'una mirada construccionista (UB). Professora d'Art i Educació (UOC). Arts i Materials. Màster universitari en llengua anglesa a l'educació infantil i primària. Universitat Blanquerna. Universitat Ramon Llull. Membre de l'equip TIC+C de l’ICE UAB. Membre del Centre de Recerca i Estudis pel Desenvolupament Organitzatiu - CRiEDO. UAB.

Creadora i formadora de dissenys formatius i materials per a la formació contínua del professorat a Catalunya. Subdirecció General d'Innovació i Formació. Departament d'Educació. Generalitat de Catalunya. També per l'Institut de Ciències de la Educació de la Universitat Autònoma de Barcelona (ICE UAB) i UGT i finalment també pels estudis de grau d'Art i Educació de la Universitat Oberta de Catalunya.

Actualment, soc doctora en Educació i la meva tesi doctoral investiga sobre la formació contínua en educació artística i els seus efectes transformadors en centres d'educació infantil i primària.

Línies d'investigació:
Transformació educativa a través de les Arts y las metodologies artístiques: innovació de centre, formació contínua. Gestió del canvi i la millora en educació. Tecnologies Aplicades en Educació. Interdisciplinarietat i integració de coneixements

Projecte

Ens trobarem a Faberllull Olot un grup apassionat de docents, dissenyadors i creadors d’eines educatives d’arreu del món per impulsar aquests aprenentatges creatius en programació i robòtica educatives. Molts ja compartim projectes durant l’any, des d’ubicacions allunyades, gaudint de les tecnologies que ens permeten treballar a distància i de forma asíncrona, però la trobada personal i intensiva que ens ofereix Faberllull Olot és un regal inavaluable.

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"