Estades temàtiques / Programació i robòtica educatives V / Olot

DAVID LLAMAS PLEGUEZUELOS

Del 7 de maig de 2022 al 9 de maig de 2022

DAVID LLAMAS PLEGUEZUELOS
Professor de Tecnologia
Palafrugell

Biografia

Professor de tecnologia i TIC a l’ESO i Batxillerat des de l’any 2010. També ha fet de professor de diversos cicles formatius durant cinc anys.

De formació Enginyer Tècnic Industrial en l’especialitat d’Electrònica Industrial.

Durant més de cinc anys ha fet voluntariat com a assessor i acompanyant a l’aula a l’educació primària. On ha treballat diversos projectes de robòtica educativa dins l’horari lectiu, fent servir la metodologies basades en projectes i STEAM.

Membre del Robolot Team on realitza tasques formatives, en robòtica educativa, destinades als professors d’educació secundària.

Impulsor i coordinador del Palarobòtica: Grup de treball on es treballa la robòtica educativa dins l’horari lectiu a tots els nivells de l’educació obligatòria.

Projecte

Ens trobarem a Faberllull Olot un grup apassionat de docents, dissenyadors i creadors d’eines educatives d’arreu del món per impulsar aquests aprenentatges creatius en programació i robòtica educatives. Molts ja compartim projectes durant l’any, des d’ubicacions allunyades, gaudint de les tecnologies que ens permeten treballar a distància i de forma asíncrona, però la trobada personal i intensiva que ens ofereix Faberllull Olot és un regal inavaluable.

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"