Estades temàtiques / Programació i robòtica educatives V / Olot

MARTIN DOUGIAMAS (EN LÍNIA)

Del 4 de maig de 2022 al 11 de maig de 2022

MARTIN DOUGIAMAS (EN LÍNIA)
Fundador i CEO de Moodle Fundador global d'OpenEdTech
Austràlia

Biografia

Treballa per fer de les tecnologies realment obertes la DEFECTE per a l'educació a nivell mundial. El Dr. Martin Dougiamas és més conegut com el fundador del Moodle LMS de codi obert (utilitzat per més del 60% de tots els nivells superiors, en l'educació al món). Ara és el director general del projecte Moodle, que produeix Moodle Apps, MoodleCloud, Moodle Educator Certifications, Moodle Workplace i molt més. Martin té una formació acadèmica mixta amb múltiples títols de postgrau en Informàtica i Educació i dos doctors honoris causa (d'Espanya i Bèlgica). Continua centrant-se a investigar com la tecnologia pot donar suport a l'ensenyament i l'aprenentatge de manera oberta i humana, especialment quan dona suport als objectius de desenvolupament sostenible de l'ONU. A més de Moodle, està interessat en la ciència, els jocs, la realitat virtual, els cotxes elèctrics, l'energia solar, la política, la filosofia, els negocis d'edtech, la gestió i molt més...

Projecte

Ens trobarem a Faberllull Olot un grup apassionat de docents, dissenyadors i creadors d’eines educatives d’arreu del món per impulsar aquests aprenentatges creatius en programació i robòtica educatives. Molts ja compartim projectes durant l’any, des d’ubicacions allunyades, gaudint de les tecnologies que ens permeten treballar a distància i de forma asíncrona, però la trobada personal i intensiva que ens ofereix Faberllull Olot és un regal inavaluable.

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"