Estades temàtiques

NUR CASADEVALL

Del 16 de maig de 2022 al 27 de maig de 2022

NUR CASADEVALL
Guionista i directora
Barcelona

Biografia

Nascuda a Vilajuïga l'any 1990. Viu a Barcelona. Graduada per l'Escola Superior de Cinema i Audiovisuals de Catalunya (ESCAC). El seu projecte final de carrera, el curtmetratge Lina, ha guanyat nombrosos premis en festivals nacionals i internacionals. Destacats: Millor Direcció al Festival de Cinema de Màlaga (2016) i Premis Joves Directors a Cannes. Després va ser contractada per formar part de la plantilla dels directors de Canadà, la productora catalana amb més projecció internacional gràcies als seus videoclips i campanyes publicitàries. Les seves peces audiovisuals han estat seleccionades i algunes d'elles han guanyat diversos festivals com el LCI Barcelona Fashion Films Festival, Fashion Film Festival Milano, La Jolla Fashion Film Festival i LAUS Awards. Ha estat membre del jurat del Barcelona Fashion Film Festival a les edicions 2020 i 2021. El 2019 va ser membre del jurat del C de C (Club de Creativos de España), el festival més important pel que fa a disseny i creació audiovisual per a marques. I també de D&AD, el principal festival de creativitat audiovisual del Regne Unit, que inclou alguns dels millors vídeos musicals així com les millors campanyes publicitaries a escala mundial.

Projecte

Durant la resideència Faber treballaré en el guió de La mel és mes dolça que la sang", el meu primer llargmetratge de ficció como a guionista i directora. Una història basada en un personatge real que va viure en el periode de principis del 1900. És una història de rebel·lió davant un destí sentenciat per ser dona i filla de bruixa.

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"