Estades temàtiques / Cinema -Escriptura de guions II / Olot

POL CORTECANS SERRA

Del 16 de maig de 2022 al 27 de maig de 2022

POL CORTECANS SERRA
Guionista
Barcelona

Biografia

Pol Cortecans (Barcelona, 1991), graduat a l’ESCAC en l’especialitat de guió, treballa en el departament de ficció televisiva de Filmax i Arca Audiovisual. Ha estat guionista de les sèries “Cites”, una dramèdia romàntica emesa per TV3 i La Sexta, “Sé Quien Eres”, un thriller guanyador de l'Ondas emès a Tele5, HBO, BBC4, VOX, i TF1, i “Benvinguts a la familia” una comèdia coproduïda per Netflix i TV3. Al llarg de 2021 ha estat escrivint la sèrie de ficció “Mentiras Pasajeras” per El Deseo i Viacom CBS, i desenvolupant l'adaptació seriada de “Los Sin Nombre”, basada en el film homònim de Jaume Balagueró i la novel·la de Ramsey Campbell. Aquest estiu es preveu l’estrena d’una comèdia romàntica que ha coescrit amb Laura Mañá i produïda per Arcadia Motion Pictures.

Projecte

Durant la Residència Faberllull treballaré en "Corredora", juntament amb Laura Garcia Alonso, coguionista i directora de la pel·lícula. El taller ens donarà l'espai, el temps i les eines necessàries per a continuar aprofundint en l'estructura i abordar aviat un primer esborrany. Els comentaris dels tutors en aquest moment són fonamentals per al que serà la història i estem molt oberts a suggeriments per a millorar-la i acostar-la al públic.

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"