Estades temàtiques / Cinema -Escriptura de guions II / Olot

CLARA SERRANO LLORENS

Del 16 de maig de 2022 al 27 de maig de 2022

CLARA SERRANO LLORENS
Guionista i directora
Barcelona

Biografia

Clara Serrano Llorens (1998) és graduada en Comunicació Audiovisual per la Universitat Pompeu Fabra. Actualment, treballa com a assistent de desenvolupament a la productora Distinto Films. També exerceix com a ajudant de direcció per a videoclips d’artistes com ara Suu o Ginestà i imparteix un curs de fotografia al Casal de Joves del seu barri, Roquetes. A banda, col·labora en diversos projectes de l’associació cultural A bao a qu; com a Jove Programadora al D’A Film Festival (2022) i com a tallerista juntament amb la fotògrafa Tanit Plana al curs “Mira, fotografia, exposa!”. És integrant de La Meri, productora jove de Ciutat Meridiana, on ha desenvolupat i dirigit projectes per a institucions com ara l’Ajuntament de Sant Joan Despí.

Projecte

“La nit no fa vigília” és un projecte de llargmetratge nascut col·lectivament en el marc del treball de final de grau. El film segueix la vida d’en Bruno, un jove de 18 anys que conviu amb una responsabilitat que la majoria de joves no han d’assumir, ja que cuida a la seva àvia Natividad. Durant l’estada a Faberllull confio que el projecte podrà nodrir-se tant de l’acompanyament per part de les tutores com de les sinergies que es creïn amb la resta de residents.

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"