Estades temàtiques / The purple meridians / Olot

ORSOLA CASAGRANDE

Del 15 de juny de 2022 al 17 de juny de 2022

ORSOLA CASAGRANDE
Periodista i traductora, i coordinadora del projecte The Purple Meridians
Venècia (Itàlia)

Biografia

Orsola Casagrande, periodista i traductora. Ha treballat 25 anys per al diari il manifesto. És coordinadora de la plataforma informativa globalrights.info i curadora de l'Informe sobre els drets globals. És coordinadora dels projectes The Purple Meridians, Rewend i és col·laboradora de la Comuna del Cinema de Rojava.

Projecte

Participo com a coorganitzadora en el projecte «The Purple Meridians»,una trobada internacional amb 16 realitzadores de diferents països (Catalunya, Kurdistan, Itàlia, Grècia), per debatre sobre les dificultats de les professionals amb identitat femenina i persones no binàries, en la indústria cinematogràfica i audiovisual, trencar les fronteres amb què s'han trobat i aportar propostes de millora tot creant una xarxa de suport i d'intercanvi per a futures col·laboracions en un eix que creua Europa des de la frontera oriental fins a l'occidental.

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"