Estades temàtiques

SIMONA MALATESTA

Del 15 de juny de 2022 al 17 de juny de 2022

SIMONA MALATESTA
Coordinadora del projecte The Purple Meridians
Brescia (Itàlia)

Biografia

Llicenciada per la facultat d’Arquitectura del Politècnic de Milano en Disegno Industriale per la Comunicazione. És màster FSE (Politecnico di Milano) amb una beca europea en Movie Design, cinema, televisió i nous mitjans. Membre de l'Observatori de Vídeo No Identificat - Arxius OVNI, coordinadora del projecte The Purple Meridians.

Projecte

Participo com a coorganitzadora en el projecte «The Purple Meridians»,una trobada internacional amb 16 realitzadores de diferents països (Catalunya, Kurdistan, Itàlia, Grècia), per debatre sobre les dificultats de les professionals amb identitat femenina i persones no binàries, en la indústria cinematogràfica i audiovisual, trencar les fronteres amb què s'han trobat i aportar propostes de millora tot creant una xarxa de suport i d'intercanvi per a futures col·laboracions en un eix que creua Europa des de la frontera oriental fins a l'occidental.

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"