Estades temàtiques

GEORGIA TSISMETZOGLOU

Del 15 de juny de 2022 al 17 de juny de 2022

GEORGIA TSISMETZOGLOU
Editora de vídeo
Atenes (Grècia)

Biografia

Va néixer i actualment resideix a Atenes, Grècia. L'any 2010 va acabar un màster en Documental Creatiu a la Universitat Pompeu Fabra de Barcelona.

Ha participat en diversos tallers i fòrums sobre el documental creatiu, el videoactivismo i les noves tecnologies dels mitjans de comunicació per a la narració interactiva i transmèdia. Ha col·laborat en documentals i projectes col·lectius a Grècia i a l'estranger. Actualment, treballa com editora de vídeo.

Projecte

Participo en el projecte «The Purple Meridians»,una trobada internacional amb 16 realitzadores de diferents països (Catalunya, Kurdistan, Itàlia, Grècia), per debatre sobre les dificultats de les professionals amb identitat femenina i persones no binàries, en la indústria cinematogràfica i audiovisual, trencar les fronteres amb què s'han trobat i aportar propostes de millora tot creant una xarxa de suport i d'intercanvi per a futures col·laboracions en un eix que creua Europa des de la frontera oriental fins a l'occidental.

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"