Estades temàtiques

CHIARA RONCHINI

Del 15 de juny de 2022 al 17 de juny de 2022

CHIARA RONCHINI
Editora
Roma (Itàlia)

Biografia

Chiara Ronchini ha estat editora, però en els últims anys ha estat experimentant com a directora seguint les seves passions i intuïcions.

Investiga material d'arxiu, raonant sobre la re-significació del metratge com a eina de reflexió política, antropològica i cultural sobre la contemporaneïtat.

La seva escriptura en imatges està guiada per una mirada feminista atenta a captar la complexitat de les històries que compon i compte.

Entre els seus últims treballs com a editora, i directora -al costat de Steve Della Casa- BULLI & PUPE, una història sentimental dels anys 50" (2018) i NESSUNO CI PUÒ GIUDICARE (2017), guanyador d'una Cinta de Plata. El seu últim treball Giovanna, històries d'una veu, es presentarà durant el 39è Festival de Cinema de Torí.

Projecte

Participo en el projecte «The Purple Meridians»,una trobada internacional amb 16 realitzadores de diferents països (Catalunya, Kurdistan, Itàlia, Grècia), per debatre sobre les dificultats de les professionals amb identitat femenina i persones no binàries, en la indústria cinematogràfica i audiovisual, trencar les fronteres amb què s'han trobat i aportar propostes de millora tot creant una xarxa de suport i d'intercanvi per a futures col·laboracions en un eix que creua Europa des de la frontera oriental fins a l'occidental.

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"