Estades temàtiques / The purple meridians / Olot

GIULIA COSENTINO

Del 15 de juny de 2022 al 17 de juny de 2022

GIULIA COSENTINO
Directora de cinema i investigadora de cinema
Catània (Itàlia)

Biografia

Directora de cinema i investigadora de cinema, Giulia Cosentino es va graduar en cinema i arts visuals a Roma. Després d'això, va obtenir un màster internacional en Estudis Audiovisuals i Cinematogràfics a La Sorbonne Nouvelle de París i a la Pompeu Fabra de Barcelona, amb una especialització en recerca d'arxius. Actualment, té la seva seu a Roma, treballant com a directora auxiliar, guionista, lectora d'arxius i col·laborant amb el Centro Sperimentale di Cinematografia - Sede Sicilia.

Projecte

Participo en el projecte «The Purple Meridians»,una trobada internacional amb 16 realitzadores de diferents països (Catalunya, Kurdistan, Itàlia, Grècia), per debatre sobre les dificultats de les professionals amb identitat femenina i persones no binàries, en la indústria cinematogràfica i audiovisual, trencar les fronteres amb què s'han trobat i aportar propostes de millora tot creant una xarxa de suport i d'intercanvi per a futures col·laboracions en un eix que creua Europa des de la frontera oriental fins a l'occidental.

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"