Estades temàtiques / The purple meridians / Olot

ELIF YIĞIT

Del 15 de juny de 2022 al 17 de juny de 2022

ELIF YIĞIT
Estudiant al Departament d'Història de l'Art de la Universitat d'Istanbul
Kurdistan (Turquia)

Biografia

Nascuda a Diyarbakir l’any 1994. Viu a Istanbul. Es va graduar al Departament de Ràdio i Televisió de la Universitat d'Istanbul Kultur el 2015. Continua la seva educació al Departament d'Història de l'Art de la Universitat d'Istanbul.

Directora assistent a Doğu Yakasi de Harun Durmu, també va treballar a la pel·lícula de Ozan Çağlar, Mersin: a la pel·lícula de Orçun Benlinin, Ver Kaç; a la pel·lícula de Emre Akay, AV theHunt; a la pel·lícula de Yücel Yolcunun, Kafalar Karişik; a la sèrie documental de Mecit Güvenin, Legends of War; a la pel·lícula de Hissen Hassan, BukaBarane; a la pel·lícula de Gıtta Gsell, Beyto, a la pel·lícula de Recep Bozgöz, Enden Korkmana Gerek Yok; i a la pel·lícula de Arin İnan Aslan, Beder.

Projecte

Participo en el projecte «The Purple Meridians»,una trobada internacional amb 16 realitzadores de diferents països (Catalunya, Kurdistan, Itàlia, Grècia), per debatre sobre les dificultats de les professionals amb identitat femenina i persones no binàries, en la indústria cinematogràfica i audiovisual, trencar les fronteres amb què s'han trobat i aportar propostes de millora tot creant una xarxa de suport i d'intercanvi per a futures col·laboracions en un eix que creua Europa des de la frontera oriental fins a l'occidental.

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"