Estades temàtiques / The purple meridians / Olot

REZZAN BAYRAM (EN LÍNIA)

Del 15 de juny de 2022 al 17 de juny de 2022

REZZAN BAYRAM (EN LÍNIA)
Editora de televisió
Kurdistan (Turquia)

Biografia

Entre 2011 i 1918, va ser editora de l'Acadèmia de Cinema de l'Orient Mitjà. Va participar en el comitè de festivals de Yllmaz Güney Kurd Short Film Festival, al AxTamara Van Film Festival i al International Amed Film Festival.

Rezzan va formar part de l'equip d'edició de la sèrie de televisió Ax û jiyan, Ref i Malino, així com de la pel·lícula 14 de juliol, de Hasim Aydemir. També va formar part de l'equip de producció d'un documental sobre la presó d'Amed. El 2018, Rezzan va rodar el seu primer curtmetratge, Pace. El 2019, va fer treballs d'edició i càmera per a Lizge Production, principalment per a programes de televisió.

Projecte

Participo en el projecte «The Purple Meridians»,una trobada internacional amb 16 realitzadores de diferents països (Catalunya, Kurdistan, Itàlia, Grècia), per debatre sobre les dificultats de les professionals amb identitat femenina i persones no binàries, en la indústria cinematogràfica i audiovisual, trencar les fronteres amb què s'han trobat i aportar propostes de millora tot creant una xarxa de suport i d'intercanvi per a futures col·laboracions en un eix que creua Europa des de la frontera oriental fins a l'occidental.

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"