Estades temàtiques / Programació i robòtica educatives V / Olot

MARC CAMPRECIÓS

Del 4 de maig de 2022 al 11 de maig de 2022

MARC CAMPRECIÓS
Dissenyador web i desenvolupador front-end
Barcelona

Biografia

Marc Campreciós és dissenyador web i desenvolupador front-end autònom. Treballa amb petits organitzacions per augmentar la seva presència en línia reunint informació arquitectura, experiència d'usuari, disseny gràfic i codificació per crear llocs web significatius. Ell se centra a crear solucions basades en eines de codi obert que permetin a les organitzacions gestionar els seus recursos en línia pel seu compte. És llicenciat en Disseny Gràfic de l'Escola Elisava. Recentment ha descobert MicroBlocks i altres llenguatges de programació de blocs. I és actualment assistint a l'equip principal creant recursos en línia per difondre els projectes i proporcionar recursos d'aprenentatge a la comunitat.

Projecte

Ens trobarem a Faberllull Olot un grup apassionat de docents, dissenyadors i creadors d’eines educatives d’arreu del món per impulsar aquests aprenentatges creatius en programació i robòtica educatives. Molts ja compartim projectes durant l’any, des d’ubicacions allunyades, gaudint de les tecnologies que ens permeten treballar a distància i de forma asíncrona, però la trobada personal i intensiva que ens ofereix Faberllull Olot és un regal inavaluable.

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"