Estades temàtiques / Creation artists. Residències-internacionals-Irlanda / Olot

DINA ABU HAMDAN

Del 25 d'abril de 2022 al 1 de maig de 2022

DINA ABU HAMDAN
Directora artística
Dinamarca i Itàlia

Biografia

Dina Abu Hamdan és una directora artística multidisciplinària. Consultora de desenvolupament cultural, productora, experta en treballar amb comunitats locals, defensar iniciatives estratègiques, liderar residències d'art i fer esdeveniments en xarxa.

Com a directora de teatre i coreògrafa, Dina té una cartera internacional d'espectacles i espectacles a l'aire lliure a gran escala. Va ser la directora artística de la cerimònia de clausura oficial d'Aarhus 2017, capital europea de la cultura a Dinamarca, l'actuació "Sugar Town" que commemora el 40è aniversari del Carlow Arts Festival a Irlanda. "Motor Parkour", un projecte de teatre comunitari a la ciutat de Vinderup a Dinamarca, i darrerament el festival de llum VINTERLYS a Ringkøbing Dinamarca.

Dina va fundar LILITA Immersive lab per a la innovació en teatre i arxiu al laboratori Nordisk Teater /Odin Teatret per investigar la tecnologia i el teatre.

Actualment, Dina és assistent de direcció d'Eugenio Barba a la representació teatral Tebe i artista resident i consultora artística al municipi de Ringkøbing Skjen.

Alguns enllaços:

https://odinteatret.dk/nordisk-teaterlaboratorium/ntl-projects/ilita/

http://www.aarhus2017.dk/en/programme/mega-events/aarhus-2017-finale/a-shared-moment-hvide-sande/index.html

http://www.aarhus2017.dk/da/program/mega-events/aarhus-2017-finale/credit-list-a-shared-moment-hvide-sande/index.html

Projecte

Cofacilitaré la residència d'artista Creació, impartiré una xerrada i em reuniré amb els socis per parlar sobre la residència internacional d'artistes 2023.

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"