Estades temàtiques

CARLOS CASADO MARTÍNEZ

Del 4 de maig de 2022 al 11 de maig de 2022

CARLOS CASADO MARTÍNEZ
Professor de la Universitat Oberta de Catalunya i professor associat de la Universitat Autònoma de Barcelona
Catalunya

Biografia

Carlos Casado Martínez és professor de la Universitat Oberta de Catalunya i professor associat de la Universitat Autònoma de Barcelona i imparteix cursos d'introducció a la programació per a estudiants de diversos graus universitaris. La seva recerca està relacionada amb l'ensenyament de la programació tant en l'àmbit universitari com l'escolar. Sobre l'àmbit escolar ha fet una investigació al voltant de les expectatives que famílies i equips docents catalans tenen de la formació en programació i robòtica a primària.

Projecte

Ens trobarem a Faberllull Olot un grup apassionat de docents, dissenyadors i creadors d’eines educatives d’arreu del món per impulsar aquests aprenentatges creatius en programació i robòtica educatives. Molts ja compartim projectes durant l’any, des d’ubicacions allunyades, gaudint de les tecnologies que ens permeten treballar a distància i de forma asíncrona, però la trobada personal i intensiva que ens ofereix Faberllull Olot és un regal inavaluable.

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"