Estades temàtiques

SARA ARJONA

Del 4 de maig de 2022 al 11 de maig de 2022

SARA ARJONA
Desenvolupadora de Moodle HQ
Madrid, Espanya

Biografia

Soc enginyera en informàtica i treball al quarter general de Moodle des de 2017. He estat involucrat en diversos projectes interessants relacionats amb Insígnies i H5P, entre d’altres.

Durant gairebé 14 anys he desenvolupat alguns projectes per al Ministeri d’Educació de Catalunya, com Àgora o XTECBlocs. Estan basats en diversos projectes de codi obert, com Moodle o WordPress. També he participat en el desenvolupament de diversos mòduls de Moodle, com JClic, Quaderns Virtuals o GeoGebra, i actualment estic ajudant a mantenir el connector Configurable Reports.

Projecte

Ens trobarem a Faberllull Olot un grup apassionat de docents, dissenyadors i creadors d’eines educatives d’arreu del món per impulsar aquests aprenentatges creatius en programació i robòtica educatives. Molts ja compartim projectes durant l’any, des d’ubicacions allunyades, gaudint de les tecnologies que ens permeten treballar a distància i de forma asíncrona, però la trobada personal i intensiva que ens ofereix Faberllull Olot és un regal inavaluable.

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"