Estades temàtiques

MIKEL MARTÍN CORRALES

Del 4 de maig de 2022 al 8 de maig de 2022

MIKEL MARTÍN CORRALES
Developer en Moodle Workplace
Bilbao (País Basc)

Biografia

Mikel és un desenvolupador que treballa a l'equip de Moodle Workplace. Abans d'incorporar-se a Moodle, va ser cofundador d'una petita cooperativa situada al País Basc on va ajudar a diverses escoles i empreses en la seva transició tecnològica durant més de deu anys.

Projecte

Ens trobarem a Faberllull Olot un grup apassionat de docents, dissenyadors i creadors d’eines educatives d’arreu del món per impulsar aquests aprenentatges creatius en programació i robòtica educatives. Molts ja compartim projectes durant l’any, des d’ubicacions allunyades, gaudint de les tecnologies que ens permeten treballar a distància i de forma asíncrona, però la trobada personal i intensiva que ens ofereix Faberllull Olot és un regal inavaluable.

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"