Estades temàtiques

LILI MARSANS

Del 15 de juny de 2022 al 17 de juny de 2022

LILI MARSANS
Fotògrafa i realitzadora independent
Barcelona (Catalunya)

Biografia

Es forma en fotografia, cinema i documental creatiu.

És fotògrafa i realitzadora independent. El seu treball transita entre la documentació, l'art, l'activisme i la visió del món que li envolta a través d'imatges. La seva trajectòria audiovisual combina diversos camps com la fotografia, el cinema documental, visuals en temps real (vj), escenografia audiovisual, foliscopis, càmera subaqàtica, filmació de naixements i super 8, en un flux continu entre allò íntim i allò públic, el dia a dia i l'esdeveniment preparat, generant llocs comuns en un continuum de visions que s'acaben entrellaçant i dibuixant un lloc comú.

Forma part de l’equip de Gràcia Territori Sonor ( LEM festival), trobada Internacional de Músiques Experimentals de Gràcia-Barcelona amb una trajectòria de 26 anys d'existència, col·laboradora en L'Observatori de Vídeo No Identificat – OVNI, projecte de recerca que se centra en l'anàlisi i la crítica de la cultura contemporània, i en Donestech, col·lectiu que investiga i intervé en el camp de les dones i les noves tecnologies. Ha col·laborat amb la Cooperativa de técniques, un projecte d'autoocupació feminista.

Projecte

Participo en el projecte «The Purple Meridians», una trobada internacional amb 16 realitzadores de diferents països (Catalunya, Kurdistan, Itàlia, Grècia), per debatre sobre les dificultats de les professionals amb identitat femenina i persones no binàries, en la indústria cinematogràfica i audiovisual, trencar les fronteres amb què s'han trobat i aportar propostes de millora, tot creant una xarxa de suport i d'intercanvi per a futures col·laboracions en un eix que creua Europa des de la frontera oriental fins a l'occidental.

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"