Estades temàtiques / Pensem els espais fronterers / Olot

GENEVIEVE QUICK

Del 7 de juny de 2022 al 14 de juny de 2022

GENEVIEVE QUICK
Artista, escriptora i pedagoga
San Francisco (Estats Units)

Biografia

Genevieve Quick és una artista interdisciplinària, escriptora d'art i crítica el treball de la qual explora la identitat i la política globals en narracions especulatives, tecnologia i pràctiques basades en mitjans. A través de narracions humorístiques de ciència-ficció, Quick exagera la identitat disapòrica a l'intergalàctic per abordar l'alteritat i el desplaçament. Ha exposat a NTU CCA, Singapur; Wattis Institute, San Francisco; Centre Cultural Asiàtic, Gwangju, Corea del Sud; Museu d'Art Asiàtic, San Francisco; Mills College Art Museum, Oakland; [Projectes de 2a planta]; Galeria Reial Nonsuch; i l'exposició al sud. Quick ha rebut residències d'arts visuals al Headlands Center for the Arts, Recology, MacDowell, Djerassi, el deYoung Museum i Yaddo. Ha rebut una beca de la Comissió d'Arts de San Francisco; una beca Eureka de la Fundació Fleishhacker; una beca Kala; i ajuts del Centre d'Innovació Cultural. Quick ha contribuït amb escrits a 48 Hills, Artforum, CMagazine, Art Practical, Daily Serving, Temporary Art Review i College Art Association.

Projecte

Investigaré les relacions entre els espais virtuals i les geografies físiques mitjançant jocs de Realitat Augmentada (RA). Com el "Nou Món", la història dels Estats Units és de frontera, on el desconegut o l'inimaginat s'han considerat històricament oportunitats d'expansió. De la mateixa manera, pensem que els "nous mitjans" tenen un potencial sense aprofitar per a la "construcció del món". M'interessa especialment com la RA pot superposar nivells de realitats al lloc per especular i donar veu a narracions alternatives i fantàstiques. La meva investigació es convertirà finalment en una obra d'art performativa específica del lloc.

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"