Estades temàtiques

NINA COLL

Del 5 de maig de 2022 al 7 de maig de 2022

NINA COLL
Mestra d’Educació Primària – Especialista TAC
Catalunya

Biografia

Nina Coll és mestra d’Educació Primària amb l’especialitat TAC. També està graduada en el màster d’Educació i TIC, com a dissenyadora tecnopedagògica.

Actualment treballa al Citilab de Cornellà de Llobregat. Aquí té l’oportunitat de participar en el projecte Edulab, el qual té per objectiu fomentar l’ensenyament de la programació i la robòtica com a llenguatge transversal per entendre i relacionar-se amb la tecnologia i per desenvolupar un pensament crític i creatiu a les escoles de la ciutat.

Ella s’ha introduït al llenguatge de programació d’adulta, però li hagués encantat descobrir aquesta competència abans. Per aquest motiu, intenta introduir als joves, i en especial a les nenes, en aquest camp. Troba imprescindible disposar de referents femenins per aconseguir trencar amb els estereotips.

Projecte

Ens trobarem a Faberllull Olot un grup apassionat de docents, dissenyadors i creadors d’eines educatives d’arreu del món per impulsar aquests aprenentatges creatius en programació i robòtica educatives. Molts ja compartim projectes durant l’any, des d’ubicacions allunyades, gaudint de les tecnologies que ens permeten treballar a distància i de forma asíncrona, però la trobada personal i intensiva que ens ofereix Faberllull Olot és un regal inavaluable.

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"