Estades temàtiques

BERNAT LLADÓ MAS

Del 7 de juny de 2022 al 14 de juny de 2022

BERNAT LLADÓ MAS
Professor de Geografia
Sabadell (Catalunya)

Biografia

Bernat Lladó Mas és Doctor en Geografia Humana (Universitat Autònoma de Barcelona, 2010). Els seus camps de recerca estan relacionats amb la història de la Geografia i la Cartografia; l'epistemologia de la Geografia; i la cultura territorial europea. Ensenya a la Universitat Pompeu Fabra i a l'Escola de Turisme Euroaula. Ha participat en diversos projectes sobre Art i Geografia. Els seus darrers llibre són Franco Farinelli. Del mapa al laberinto (Icària, Barcelona, 2013) i Seguint els passos d'El Turista. Una guia de viatge pel pensament de Dean MacCannell (La Bibliogràfica, Caldes, 2020).

Projecte

El projecte "Pensant els espais fronterers" té per objectiu pensar les fronteres a través de diferents disciplines i pràctiques acadèmiques. En els darrers anys aquest tema ha estat estudiat no només per politòlegs, sinó també per geògrafs, crítics literaris, escriptors i artistes. Amb aquesta residència volem treball conjuntament amb diferents perfils acadèmics i professionals amb la finalitat d'observar i interpretar els espais fronterers des de punts de vista nous.

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"