Estades temàtiques / Creation artists. Residències-internacionals-Irlanda / Olot

JO MANGAN

Del 25 d'abril de 2022 al 1 de maig de 2022

JO MANGAN
Directora/facilitadora de CREATION 21/22
Irlanda

Biografia

Directora artística de The Performance Corporation. Com a recent directora/CEO del Carlow Arts Festival, va desenvolupar un enfocament en el treball digital, inclosa la creació d'un campus virtual del festival. Els darrers treballs de direcció inclouen The Dead de The Performance Corporation en directe al Gaiety Theatre i projectat al Kilkenny Arts Festival, 5 pel·lícules per a Irish National Opera's 20- Shots of Opera, 14 Voices from the Bloody Field per a l'Abbey i Out of the Ordinary - a Virtual Reality Community Opera treball per a Irish National Opera, la pel·lícula 72 Hour Lost Weekend i actuació en directe per al projecte Woman in the Machine a l'antiga fàbrica Braun. Altres treballs recents de Performance Corporation inclouen The Table, Expedition i The Symposium a diversos llocs del Canadà, com ara el National Theatre Festival i el Dublin Theatre Festival.
Va fundar el BIG House Festival 2013 (guanyador ERIC al millor festival irlandès) i va ser directora artística del Bram Stoker Festival (2014 Eric al millor festival irlandès). Altres treballs recents inclouen Bingo Wings, un espectacle de dansa aèria per a Fidget Street, comissària de l'Exposició Quadrennial de disseny de Praga 2019 per a Irlanda amb realitat virtual, consultora digital del programa Brightening Air del Consell de les Arts, també va ser programadora internacional de la ciutat de la cultura de Limerick. Jo va fundar The SPACE Program: la residència d'artistes internacionals multidisciplinaris més llarga d'Irlanda amb un enfocament actual en les arts i la tecnologia, i ha estat membre de molts consells, inclòs com a president de la campanya nacional per a les arts.
Els premis inclouen diversos premis Irish Times Irish Theatre, la Clore Leadership Fellowship amb seu al Regne Unit i, més recentment, el prestigiós Premi Fedora Digital pel seu projecte de l'Òpera Nacional Irlandesa Out of the Ordinary.

Projecte

Soc director/facilitador de CREATION 21/22, un programa realment únic creat per als artistes escènics en totes les etapes de la seva carrera i en una varietat de disciplines (dansa, teatre, circ, espectacle, art escènic, arts de carrer), per desenvolupar la seva pràctica, xarxa, aprendre i mostrar el treball. Inclourà oportunitats de col·laboració presencial a Irlanda, així com una residència internacional el 2022. El projecte ofereix oportunitats de desenvolupament artístic mitjançant mentoring, coaching, residències i oportunitats de presentació "en curs" com a part del Carlow Arts Festival, Dublin Dance Festival, National Festival de Circ i Festival Danseur. Aquest projecte és una oportunitat per col·laborar profundament amb artistes de diverses formes d'art escènic i àrees d'experiència. Aquesta residència se centra específicament en artistes intèrprets de la regió de l'est i sud-est d'Irlanda, així com en socis europeus. Es dissenyarà mà a mà amb creadors del món del teatre, la dansa i el circ/art al carrer/espectacles per assegurar-se que ofereix als artistes participants el que necessiten en aquest moment. El projecte és flexible i se centrarà en la creació d'espais per donar suport als artistes de les maneres que necessiten actualment.

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"