Estades temàtiques / Moviments migratoris i refugi al segle XXI / Olot

IDIL ALABAY (EN LÍNIA)

Del 1 de febrer de 2022 al 11 de febrer de 2022

IDIL ALABAY (EN LÍNIA)
Estudiant de postgrau en Estudis de Migració, investigadora autònoma en migració
Ankara,Turquia

Biografia

Idil Alabay és una estudiant de postgrau en Estudis de Migració de Turquia. Es va graduar a la TOBB University of Economics and Technology del departament de Relacions Internacionals com a especialitat, i també en Psicologia com a menor. Després d'això, va completar la seva tesi de màster centrada en l'autoidentificació ètnica i les estratègies d'acció col·lectiva de diferents nivells d'immigrants que viuen als suburbis d'Ankara/Turquia. Actualment, treballa com a investigadora autònoma.

Projecte

"Estimar el teu proïsme" és una expressió que tenen gairebé totes les cultures, religions i comunitats. En els darrers temps durs que ens hem enfrontat amb fermesa a tot el món, les guerres civils, les crisis polítiques i econòmiques, el canvi climàtic, els problemes de refugiats i finalment la pandèmia de la Covid-19 ens van dir els nostres llaços i fronteres. Si bé alguns de nosaltres perdem la nostra sensibilitat cultural en aquests processos, alguns de nosaltres donem suport a ser més humils, compartits i moviments antiracistes al món. Tot aquest estat de "bona voluntat" comença per reconèixer-nos mútuament com a individu independent que té drets i estimar compartir l'atmosfera que vivim.

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"