Estades individuals / Andorra

ALICE BORCHI

Del 28 de març de 2022 al 11 d'abril de 2022

Biografia

Alice Borchi és professora d'indústries creatives a la School of Performance and Cultural Industries de la Universitat de Leeds, on imparteix mòduls de grau i postgrau en diferents programes. Els seus interessos de recerca inclouen l'estudi dels béns culturals comuns i el valor cultural, amb un enfocament particular en les pràctiques participatives i la governança compartida en la política i gestió cultural. Això l'ha portat a mirar les pràctiques de base fora de l'elaboració de polítiques culturals tradicionals. També està interessada en els enfocaments interdisciplinaris de la salvaguarda dels béns comuns que aglutinen perspectives ambientals i culturals. És membre del Centre de Política Cultural de la Universitat de Leeds.

Projecte

Durant la meva estada treballaré en una monografia sobre els comuns culturals, titulada provisionalment Commoning cultural value: Building hope and resistance in neoliberal times. L'objectiu d'aquest llibre és formalitzar un marc orientat als comuns per a la formació del valor cultural com una forma d'oposar-se a les interpretacions neoliberals actuals del valor de la cultura. Per fer-ho, d'una banda, el llibre valorarà com el neoliberalisme ha canviat la nostra comprensió de la cultura; de l'altra, s'explicarà com el concepte de comú proporciona una manera de resistir-se a aquesta narració.

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"