Estades individuals

ANNA BOSCH MIRALPEIX

Del 7 de març de 2022 al 23 de març de 2022

ANNA BOSCH MIRALPEIX
Fotògrafa, artista visual i investigadora
Barcelona

Biografia

Anna Bosch Miralpeix, nascuda el 18 d’agost de 1982. Actualment resideix a Barcelona, és fotògrafa i realitzadora de projectes visuals. Va estudiar fotografia a l’Institut d’Estudis Fotogràfics de Catalunya, els quals els va perllongar a l’International Center of Photography de Nova York i actualment estudiant el Grau d’Arts de la UOC. És membre fundadora de Ruido Photo (2004), Ruido Escuela (2008) i CFD Barcelona (2012). Ha exposat el seu treball al CaixaForum a Barcelona i a Madrid. Les seves fotografies han estat publicades a diferents mitjans com The New York Times, 6 Mois Magazine, el País Semanal, el suplement del diumenge del diari Ara i el 2017 es va autopublicar el seu primer llibre Bubble Beirut.

Projecte

Voler ser mare i no tenir parella és la realitat de moltes dones que he anat coneixent en l’últim any des que em vaig afiliar a una associació de mares solteres per elecció el març de 2021. Durant la meva estada a Faber faré una sèrie d’entrevistes a través d’alguna plataforma en línia a diferents dones que em vulguin expressar el seu desig a través de la pantalla del seu ordinador. També faré un mapa conceptual amb tota la informació que he anat recollint durant aquest any sobre diferents clíniques, tractaments i entrebancs tan legals com econòmics que es troben moltes dones en aquesta situació.

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"