Estades temàtiques / Gestió de la no maternitat / Olot

MARÍA SEBASTIÀ SÁEZ ( EN LÍNIA)

Del 14 de març de 2022 al 21 de març de 2022

MARÍA SEBASTIÀ SÁEZ ( EN LÍNIA)
Professora assistent i investigadora
Vílnius( Lituània)

Biografia

Doctora en filologia clàssica i té com a camps de recerca principals la literatura comparada i la recepció de la cultura clàssica. En la dissertació del doctorat va rebre un premi de la Real Acadèmia de Cultura Valenciana (RACV). En aquests moments és professora assistent a la Universitat de Vílnius (Lituània) a l'Institut d'Estudis Literaris, Culturals i de Traducció i, en l'àmbit didàctic, es dedica principalment al teatre contemporani espanyol i la literatura espanyola medieval i de l'edat d'or.

A més, participa en el projecte de recerca MotherNet (https://www.mothernet.eu/), del grup de recerca GIRLC (Grup d'Investigació en la Recepció de les Literatures Clàssiques) a la Universitat de València i és membre del grup de recerca SEMS (Spanish Early Modernity Studies) a la Universitat de Bucarest.

Projecte

Durant l'estada a Faber treballaré en una monografia sobre la gestió de la no maternitat, juntament amb companys i companyes del projecte de recerca MotherNet. La monografia inclourà una sèrie de perspectives de diverses disciplines, com ara la sociologia, l'antropologia, els estudis de gènere i els estudis literaris i culturals.

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"